WAT IS MIJN SCHOENMAAT?

Herkent u dat? Dat u schoenen heeft in verschillende maten? Wat is nou werkelijk uw maat? Om daar achter te komen kunt u heel gemakkelijk online een berekening maken op basis van de millimeters van uw voeten. Maar niet alleen de lengte, ook de breedte is belangrijk om te meten.

Een reden dat u verschillende maten aan schoenen heeft, kan liggen aan de breedte van deze schoen. Als deze te breed is, lijkt het dat de lengte niet goed is omdat u er te veel in kunt bewegen. Vaak koopt men dan kleiner om de schoen goed om te voet te krijgen.

Een betere oplossing is om de schoenen in de juiste lengte én breedtemaat te bestellen. Hierdoor krijgt u een schoen die perfect aansluit aan uw voeten. Dan krijgt de voet de juiste ondersteuning op de plekken waar dit de bedoeling is.

En om het nog makkelijker te maken, hebben wij een Voetmeter ontwikkeld. Deze kunt u gebruiken om de lengte van de voetjes op te meten en op deze pagina in te vullen. Heeft u geen printer tot uw beschikking? Vraag dan uw Voetmeter aan via de contact pagina, dan sturen wij deze op per post. Hoe de Voetmeter gebruikt moet worden, staat aangegeven op de Voetmeter zelf. Bij vragen kunt u altijd contact met ons op nemen. Download de Voetmeter hier.


.

Onze schoenen zijn ons product en niet uw persoonsgegevens. Lees meer over ons privacybeleid.